Віза в Болгарію

 

Відкриття віз у Болгарію  проводиться у Генеральному Консульстві Болгарії у м. Києві.

Вартість болгарської візи становить: 

дорослий - 35 євро

діти до 18 років, студенти до 21 року, пенсіонери, інваліди ( при наявності посвідчення 1-2 групи) - безкоштовно.

Послуги фірми становлять - 50 грн.

Термінова віза - 70 євро +200 грн для дорослих і дітей. ( відкриття 2-3 дні)

Термін відкриття візи - від 5 робочих днів з моменту подачі у консульство.

Подача документів бажана за 2 тижні до моменту відправлення у Болгарію.

 

Додаткова інформація для туристів, які самостійно відкривають візу:

Документи на відкриття болгарських віз туристи можуть самостійно подавати у візові центри, які знаходяться за місцем проживання туриста. Додатково оплачується туристом послуга візового центру у розмірі 22 євро ( оплата проводиться в гривневій масі). Інформація щодо переліку документів  та оплати знаходиться на сайті візового центру. 

 

УВАГА! 

На території Болгарії діють мультишенген візи! 
Продовжені паспорти у роботу не приймаються!

Громадяни, які  мають відмови у відкритті шенгенвіз обовязково подають лист від консульства про причину відмови у шенгенвізі.

Громадяни інших країн можуть подавати паспорти для відкриття віз при наявності тимчасової прописки. 

Болгарські мультивізи дійсні на території Румунії та Хорватії

 

Перелік документів для відкриття болгарської візи у м. Києві:

 

  • - закордонний паспорт (термін дії не менше 9 місяців від дати завершення туру) ;

  • - кольорова фотографія 1 шт. (розмір 3,5 х 4,5 см, зроблена на білому фоні, чітка, 80 % повинно займати обличчя) ;

  • - при оформленні візи для одного члена подружжя, потрібно надати ксерокопію свідоцтва про шлюб та копію першої сторінки закордонного паспорта і діючої візи другого члена подружжя;

  • - анкета туриста завантажити ;

  • - копія страхового полісу (у випадку, якщо страховий поліс не був придбаний у ПП «Океан-тур» ).

  • Для дітей додатково:

  • - копія свідоцтва про народження;

  • - копія нотаріального доручення від батьків на виїзд дитина за кордон ( якщо з дитиною їде хтось один із батьків або без батьків; з собою на час поїздки ОБОВ'ЯЗКОВО мати оригінал);

  • - свідоцтво про одруження батьків;

  • - у випадку різних прізвищ у батьків з дітьми – копії документів, що підтверджують спорідненість: свідоцтво про шлюб, розлучення, свідоцтво про народження дитини і т.д.

  • Для студентів до 21 року додатково:

  • - копія студентського квитка або оригінал довідки з місця навчання;

  • Для пенсіонерів додатково:

  • - копія пенсійного посвідчення.

  •  

  •                                                                                         Відповідальний менеджер:  

  • (032) 261-57-44 

  • Олена Рощебак 

  • e-mail: olenka@oceantour.com.ua 

  • skype: olenka.ocean